Wysłany: 2007-10-04, 03:47 Co w na to żeby osoby z tego forum spotykały się potańczyć
Propozycja ta jest skierowna do osób które lubią tańczyć robią to profesjonalnie jak również dla przyjemności i chcą uczyć się i nauczać innych. możemu spotykać się w klubach w całej polsce (w dobrych klubach z normalną muzyką) oczywiście ludzie z warszawy w warszawie ,z wrocławia w wrocławiu itd chyba że ktoś ma ochotę jechać z warszawy do wrocławia itd możemy w ten sposób zachować anonimowość lub nie a przy okazji potańczyć z ludzimy którzy po to chodzą do klubów może to być zróżnicownie dla zajęć tych którzy ćwiczą zawodowo a dla tych którzy tego nie robią ich zajęciami.
Piszcie co o tym myślicie jeśli to ktoś wogóle przeczyta:)
Jeśłi będą chętni będziemy myśleć jak rozwiązać to organizacyjnie.
korad świetna myśl:)bardzo mi się podoba,jestem za tylko nie wiem czy znajdzie się ktoś z łodzi chętny też:))nie tańczę profesjonalnie,nie miałam możliwości się nauczyć więc chętnie podpatrzę jak robią to zawodowcy:)))))a przy okazji można miło spędzić czas:)swoją drogą to ja myślałam też o jakimś zlocie forumowiczów,powiedzmy w przyszłe wakacje i też poprosiłabym o opinie od razu;)
Po co te podziały na tych, którzy tańczą i nie? Wszyscy razem! Liczy się zabawa, a nie technika
_________________ "Snuj marzenia tak, jakbyś miał żyć wiecznie; żyj tak, jakbyś miał umrzeć dziś." (J. Dean)
korad19 [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-05, 03:30 CDN Tanczym wszyscy
Nie napisałem tego żeby tworzyć podziały tylko zeby zachecic wszystkich. Ja też dopiero zaczynam swoją przygode z zajęciami tanecznymi i z tego co pamiętam nie pisałem o tańczniu profesjonalnym bo co to może oznaczać profesjonalnie to ma oznaczać tych którzy umieją wyuczone układy chyba nie jezeli juz to oznacza tych którzy czują muzyką wewnątrz siebie i po przez taniec chcą to wyrazić a więc wszyscy jestes profesjonalistami:)
To tak po krotce na temat podzialu uwazam ten temat za zamkniety teraz musimy czekac i nakłanić innych zeby zaglodali pod ten temat musi nas byc troszke wiecej co najmniej po dwie osoby z danego miasta( od czegoś trzeba zacząc).
pomysl rzeczywiscie bardzo ciekawy : D bardzo chetnie poznam nowych interesujacych ludzi i popatrze na to jak tancza
KiercA [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-06, 16:41 :)
a ja znalazlam studium gdzie ucza dwie osoby z you can dance czyli marta jaremin (ta od lockingu i patryk gacki od abstract style) http://www.fgpgdy.pl/studium/kurs/3,3.html i sie wlasnie zastanawiam czy nie pojsc bo oni super tancza naprawde
Wszyscy chcą popatrzeć to ciekawe kto będzie tańczył
korad19 [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-06, 22:13
fajnie popatrzec ale jeszce fajnie potanczyc. dlatego piszcie z jakich miast jestes ja nie wiem czy juz pisalem jestem z radomia i warszawy bo mieszkam tu i tu
a co do patryk i jego abstarkcyjnego stylu to nie wszystkim sie musi podobac mi naprzyklad sie to nie widzi ale to tylko moja opinia i mimo to mam szacunek dla niego za to co robi. Ale nie to jest tematem
Dlatego piszcie i piszcie bo pierwsze taneczne spotkanie wisi juz w powietrzu:)
Wiek: 18 Dołączyła: 01 Sie 2007 Posty: 502 Skąd: z kosmosu
Wysłany: 2007-10-07, 14:13
no ja jak juz pisałam wczescniej jestem z katowic i praktycznie co tydzien bawie sie na imprezie w Mega Clubie.. a jak nie ma mnie weekend w kce to jestem w krk :)
_________________ "..kiedy b-boy własnym ciałem udowadnia kto ma racje!!....."
A ja jestem z Niska, takie male miasteczko w ktorym nawet nie ma zadnego clubu ;/
A Nisko jest obok Stalowej Woli.
Pomysł jest super, tylko ciekawa jestem czy jest ktoś z moich okolic.
Podkarpacie !! pisać hehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum