Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [3] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
Co w na to żeby osoby z tego forum spotykały się potańczyć
Autor Wiadomość

korad19
[Usunięty]

Wysłany: 2007-10-04, 03:47   Co w na to żeby osoby z tego forum spotykały się potańczyć

Propozycja ta jest skierowna do osób które lubią tańczyć robią to profesjonalnie jak również dla przyjemności i chcą uczyć się i nauczać innych. możemu spotykać się w klubach w całej polsce (w dobrych klubach z normalną muzyką) oczywiście ludzie z warszawy w warszawie ,z wrocławia w wrocławiu itd chyba że ktoś ma ochotę jechać z warszawy do wrocławia itd możemy w ten sposób zachować anonimowość lub nie a przy okazji potańczyć z ludzimy którzy po to chodzą do klubów może to być zróżnicownie dla zajęć tych którzy ćwiczą zawodowo a dla tych którzy tego nie robią ich zajęciami.
Piszcie co o tym myślicie jeśli to ktoś wogóle przeczyta:)
Jeśłi będą chętni będziemy myśleć jak rozwiązać to organizacyjnie.

Nika
Prima Balerina :)

Wysłany: 2007-10-04, 07:31   

korad świetna myśl:)bardzo mi się podoba,jestem za tylko nie wiem czy znajdzie się ktoś z łodzi chętny też:))nie tańczę profesjonalnie,nie miałam możliwości się nauczyć więc chętnie podpatrzę jak robią to zawodowcy:)))))a przy okazji można miło spędzić czas:)swoją drogą to ja myślałam też o jakimś zlocie forumowiczów,powiedzmy w przyszłe wakacje i też poprosiłabym o opinie od razu;)

poziomka 
Tubylec

Wysłany: 2007-10-04, 14:01   

O dla mnie bomba...może nie tańczę profesjonalnie ale czemu nie!! zawsze można się nauczyć czegoś nowego nie?? :jezor:

8magda9 
Piszę o wszystkim

Wysłany: 2007-10-04, 15:48   

Po co te podziały na tych, którzy tańczą i nie? Wszyscy razem! Liczy się zabawa, a nie technika :)

korad19
[Usunięty]

Wysłany: 2007-10-05, 03:30   CDN Tanczym wszyscy

Nie napisałem tego żeby tworzyć podziały tylko zeby zachecic wszystkich. Ja też dopiero zaczynam swoją przygode z zajęciami tanecznymi i z tego co pamiętam nie pisałem o tańczniu profesjonalnym bo co to może oznaczać profesjonalnie to ma oznaczać tych którzy umieją wyuczone układy chyba nie jezeli juz to oznacza tych którzy czują muzyką wewnątrz siebie i po przez taniec chcą to wyrazić a więc wszyscy jestes profesjonalistami:)
To tak po krotce na temat podzialu uwazam ten temat za zamkniety teraz musimy czekac i nakłanić innych zeby zaglodali pod ten temat musi nas byc troszke wiecej co najmniej po dwie osoby z danego miasta( od czegoś trzeba zacząc).

8magda9 
Piszę o wszystkim

Wysłany: 2007-10-05, 15:15   

Bardzo się cieszę, że jestem profesjonalistką :) i czekam na następnych, oczywiście też profesjonalistów :)

alfinete 
Stary wyjadacz

Wysłany: 2007-10-05, 18:16   

no i juz gliwice sa blisko katowic :D :d<lol> :mrgreen:

www.alfinetezmilka.fotka.pl
www.myspace.com/julienka
www.infrontofmybrain.blogspot.com

End3r 
Dyskutant

Wysłany: 2007-10-06, 15:07   

pomysl rzeczywiscie bardzo ciekawy : D bardzo chetnie poznam nowych interesujacych ludzi i popatrze na to jak tancza :)

KiercA
[Usunięty]

Wysłany: 2007-10-06, 16:41   :)

a ja znalazlam studium gdzie ucza dwie osoby z you can dance czyli marta jaremin (ta od lockingu i patryk gacki od abstract style) http://www.fgpgdy.pl/studium/kurs/3,3.html i sie wlasnie zastanawiam czy nie pojsc bo oni super tancza naprawde

Montagros 
Ojciec Dyrektor

Wysłany: 2007-10-06, 18:27   

Wszyscy chcą popatrzeć to ciekawe kto będzie tańczył :jezor:

montagros

korad19
[Usunięty]

Wysłany: 2007-10-06, 22:13   

fajnie popatrzec ale jeszce fajnie potanczyc. dlatego piszcie z jakich miast jestes ja nie wiem czy juz pisalem jestem z radomia i warszawy bo mieszkam tu i tu

a co do patryk i jego abstarkcyjnego stylu to nie wszystkim sie musi podobac mi naprzyklad sie to nie widzi ale to tylko moja opinia i mimo to mam szacunek dla niego za to co robi. Ale nie to jest tematem
Dlatego piszcie i piszcie bo pierwsze taneczne spotkanie wisi juz w powietrzu:)

alfinete 
Stary wyjadacz

Wysłany: 2007-10-07, 14:13   

no ja jak juz pisałam wczescniej jestem z katowic i praktycznie co tydzien bawie sie na imprezie w Mega Clubie.. a jak nie ma mnie weekend w kce to jestem w krk :) :) :mrgreen:

www.alfinetezmilka.fotka.pl
www.myspace.com/julienka
www.infrontofmybrain.blogspot.com

End3r 
Dyskutant

Wysłany: 2007-10-07, 14:29   

a ja jestem z wroclawia i co czwartek jestem w drodze do mekki : ) charakterystyczne krotkie dready dosc latwo rozpoznac : P

milaak 
Świeżynka

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2007-10-13, 17:31   

A ja jestem z Niska, takie male miasteczko w ktorym nawet nie ma zadnego clubu ;/
A Nisko jest obok Stalowej Woli.
Pomysł jest super, tylko ciekawa jestem czy jest ktoś z moich okolic.
Podkarpacie !! pisać hehe

Nesca-fe 
Tubylec

Wysłany: 2007-10-13, 20:03   

Ja jestem z krosna :) Pewnie nikt nie wie gdzie to jest wiec mała podpowiedz : woj. podkarpackie, kolo Rzeszowa ;)

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum

Odpowiedz do tematu