Zamieszczajcie jakies fajne uklady tanca wspolczesnego ktore udalo Wam sie znalezc w necie, niekoniecznie z SYTYCD POdzielcie sie rowniez swoimi opiniami
Chłopak jest bardzo dobry, pierwszy raz widze solo faceta do tej piosenki, po prostu super Technike ma dobra jak na taniec wspoleczesny no i jest wspolchoreografem tego...Emocje takze pieknie
_________________ Marcin Mroziński&Wiola Fiuk-głosuj na taniec i wszechstronność, nie na śliczną twarz.
Revan, wielkie dzięki za założenie tego tematu - uwielbiam taniec współczesny, to najpiękniejsze, co ludzkość mogła wymyślić.
Co do tej choreografii, to nie umiem jej zbyt obiektywnie ocenić, bo w 3. SYTYCD US Mia Michaels ułożyła do tego samego utworu taki układ, że już nawet nie wiem, ile łez przy nim wylałam.
Uwielbiam ten taniec i piosenka "Dancing" zawsze mi się z nim kojarzy i jest takim "wzorem".
Od siebie na początek dam to:
http://www.youtube.com/watch?v=WOATXkFo-H4
Choreografia Travisa Wall`a. To starczy za rekomendację, jeszcze dodam, że chłopak, który ją wykonuje jest niesamooowity!
_________________ Nic mi pewniejsze nie jest od wątpienia
Ciemne to tylko, co światłością płonie
Nie wątpię, prócz o rzeczy bez wątpienia
Pewnikiem staje się co traf przywionie
-----
YCD II: Kryspin, Justyna
YCD III: Michał, Iza, Marcin, Wiola
SYTYCD: Travis!
To ja też coś dodam bo zaliczam się do grona fanów tego stylu Dodaj moje ulubione wykonanie http://pl.youtube.com/watch?v=hLByebFUzfU
Tutaj po prostu wszystko mi sie podoba: i wykonanie i piosenka Mogę to oglądać godzinami.
_________________ "Taniec jest jak napad na bank – liczy się każda sekunda."
I can't feel the way I did before. Don't turn your back on me. I won't be ignored.
Mmm, "Amsterdam".
Widziałam to już nie raz na youtube i też jestem fanką tego tańca - przepiękne emocje, przy końcówce aż serce staje na chwilę - cudne. A ten utwór jest przenikający do szpiku kości Po prostu obłędny.
Całość ogólnie świetna!
-----
Dziś znalazłam świetne solówki Jamie oraz Travisa, nie z programu, wydaje mi się, że to jakiś występ, konkurs, coś w tym stylu. Jamie tańczy do "Dancing" Elisy i zdecydowanie zachwyca pracą nóg. Travis zachwyca jak zwykle od góry do dołu i wewnątrz - kiedy na niego patrzę, jak nigdy czuję, że to jest Ktoś, kto urodził się po to, żeby tańczyć... Niewiarygodne.
http://www.youtube.com/wa...feature=related
-----
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum