Co sądzicie o nowym stylu tańca Jumpstyle? Zapewne wiele osob spotyka sie z słowem "jumpstyle" pierszy raz Jeżeli tak wpiszcie sobie na youtube w szukaj jumpstyle ;] Mi ten styl tańca sie bardzo podoba czekam na wasze opinie
Jak tak patrzę na tych co to tańczą (a właściwie skaczą), to wydaje mi się, że nie jest to zbyt trudne. Na razie nie jest to zbyt "rozbudowany" taniec, ale jak dojdą nowe elementy, to może być bardzo ciekawy.
_________________ Kto pyta nie błądzi - chyba, że nie rozumie odpowiedzi.
Faktycznie pierwszy raz o tym słyszę, ale fajne to jest. Jeśli będziesz to tańczyć na castingu, a nie będzie za dużo ludzi z tym stylem tańca to coś czuję, że cię wezmą. Ale od tego chyba szybko się zadyszki dostaje
_________________ "Snuj marzenia tak, jakbyś miał żyć wiecznie; żyj tak, jakbyś miał umrzeć dziś." (J. Dean)
Jak dla mnie taniec do niczego, prosty i do tego głupio wygląda, nigdzie się z tym nie zaprezentujesz, i do tego większość technomułów to tańczy
Jak prosty to sie sam naucz i pokaz co potrafisz.Pare kroków podstawowych szybko mozna załapać.Ale żeby to wszystko fajnie wygladało trzeba w jumpstyle włozyc duzo czasu.
Pacz to jest jeden z najlepszych jumperów w polsce http://www.youtube.com/watch?v=WOdQOFyxQxU
Nauczenie sie kroków jumpstyle nie jest trudne i nie zabierze nam dużo czasu ale jezeli chcemy to robic płynie i sie dalej rozwijać musimy włożyć w to bardzo dużo czasu jak w kazdy inny taniec. A jak byś chciał wiedzieć to powstał nowy rodzaj muzyki "jumpstyle" wiec jumpstyle nie tańczy sie do techno tylko do jumpstyle...
Dziwne to takie mi się wydaje, że kroki są wszystkie bardzo podobne do siebie - ale nie piszę, że to jest głupie bo każdy lubi coś innego ja np. wole funky, jazz czy new style
Ej dobra pouczysz się tego 3 miechy i wymiatasz xD A poza tym to gdzie to zatańczysz? Jeszcze kogoś kopniesz : )
Ale ważne żeby coś robić, niż tylko przed pc siedzieć.
ps. Zacznij w kosza grać, bo na pewno poprawisz sobie wyskok tym jumpstylem.
Na dyskotekach mozna tańczyc jumpstyle spokojnie Ostatnio na dyskotece szkolnej tańczyłem solo, a puzniej duo z kumplem. Pod koniec nam sie troche kroki pomyliły ale było ok.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum