hmm. tak sobie mysle i popatrzymy chocby an to forum, chyba wiecej jest kopiet niz meszczyzn.. wiec wiecie..
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Wysłany: 2008-05-19, 21:16
Mój kolega z klasy tańczy w szczególności hh i pomimo ciągłych wyzwisk innych facetów nie rezygnuje i chce być najlepszy w tym co robi. Wołają na niego 'tancerzyk' czy 'panienka' , ale to moim zdaniem zupełnie bezpodstawne. Ubiera się jak facet, zachowuje się jak facet, tylko tańczy – a oni uważają, że do dla dziewczyn i gejów. Nie wiem czy oni mu tego zazdroszczą czy co, ale ich zachowanie jest beznadziejne. Mam nadzieję, że on nie zrezygnuje, tak jak tu wcześniej wspomniany chłopak.
_________________ `Nawet gdybym upadł tak nisko, że prawie w szaleństwo..
..Nawet gdyby moje miejsce było ciągle na zewnątrz.` @vE !
Wysłany: 2008-05-22, 00:45
Wiesz, oni uważają, że prawdziwi faceci grają w piłkę lub chodzą na siłownię... ale ja jednak nie martwię się o niego aż tak bardzo, gdyż jest ambitny i dąży do celu. Możliwe, że reszta mu zazdrości, ponieważ dzięki temu, że tańczy ma duże powodzenie u dziewczyn
_________________ `Nawet gdybym upadł tak nisko, że prawie w szaleństwo..
..Nawet gdyby moje miejsce było ciągle na zewnątrz.` @vE !
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum