Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [3] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
Kompletne zero-co robić, jak zacząć żeby móc pójść do klubu?
Autor Wiadomość

Szczypior102 
To ta z S.P.A ^xD

Redaktor portalu

Sponsor

Wysłany: 2008-07-05, 08:31   

hmm piosenki jeśli chcesz w takim stylu to proponuje

Ne-yo - closer
Chris Brown - Kiss Kiss
Janet Jackson - feedback (tu masz mocne bity wiec to moze ci sie przydać na początki żeby złapać rytm;P)
Justin Timberlake - My love (podobnie jak wyżej ^^ )

a żeby się wyluzować polecam cięższą muzykę ,żeby sobie poskakać i poruszać głową :jezor:

S.T. <3 T.A.H. <3

S>P>A kochóm was hsuasy ;*
N.L.V. <3

www.smierciozerki.bloog.pl !! wchodzic.!

faairest 
M&M&M's.

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-07-05, 10:22   

Wiele osób tutaj już ci doradziło.
Spróbuj po prostu nie stresować się, zatracić się w muzyce i tańczyć.
Ale czemu uważasz, że jesteś tak to pośmiewiskiem? Ktoś konkretnie Ci to powiedział, wyśmiali Cię czy coś?
Ja mam tak samo jak poziomka*, staram się nauczyć d'hallu :D Idzie mi jak idzie, chociaż na trzęsienie pupą tak bardzo nie wygląda, ale nie można się zrazić. Jeśli ćwiczyć codziennie, to widać tego coraz lepsze efekty, z których potem masz satysfakcje. Także piszę Ci, wsłuchaj się w muzykę i bansuj haha. Wyluzuj się. Albo może obejrzyj jakieś filmiki z takich imprez [na yt na pewno dużo takowych jest], zauważ coś i postaraj jakoś powtórzyć ten ruch (: Nie wiem naprawdę, jak Ci pomóc, bo nigdy nie byłam w takiej sytuacji ..
I właśnie, może jednak zdecydujesz się na ta lekcje od niej? Potańczcie RAZEM.
Będzie dobrze!

izula 

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-07-05, 10:27   

faairest napisał/a
Ale czemu uważasz, że jesteś tak to pośmiewiskiem? Ktoś konkretnie Ci to powiedział, wyśmiali Cię czy coś?

Hmm.. Wydaje mi się, że może nikt mu nie powiedział, ale jak się ogląda takie nagrania ze studniówki, to od razu widać kto ładnie tańczy a kto troszkę gorzej. Ale tym się nie ma co przejmować.. To tylko nagranie :D Inni wcale się nie bawią tylko siedzą przy stolikach. I właśnie to jest jeszcze gorsze..

faairest 
M&M&M's.

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-07-05, 10:36   

izula, i tutaj się zgadzam. Zresztą, nie powinno się tak podchodzić do tego. Ja też bym jak siebie zobaczyła na nagraniu to bym powiedziała, że jakaś porażka, albo większość mogłam wykonać poprawniej.
Właśnie! Lepiej się bawić jakoś, niż wcale ;P

impossible_x3 
oh,hello loui.

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-07-05, 10:46   

najważniejsze jest to,żeby cieszyć się tańcem,bo to nie ma być żadna męczarnia tylko przyjemność ! ; )

Marcin/Wiola/Tomek/Iza

poziomka* 
Guru
bitchy&mean.

Wysłany: 2008-07-05, 11:10   

co do tytułów to sporo możesz znaleźć w tym temacie albo looknij na mojego świeżo założonego lasta, zobaczysz tam czego słucham, a większość nadaje się do tańczenia (; a jeżeli chodzi o youtube, to rzeczywiście najbardziej przydadzą się tutaj jakieś video z imprez, gdzie ludzie nie mają wyuczonych ruchów (bo to Ci teraz nie potrzebne) tylko dają się ponieść. :wink:

ey yo, what's up, tarło? ;D

platon
Kandydat

Wysłany: 2008-07-05, 15:55   

faairest napisał/a

No cóż. Ile razy próbowałem tańczyć, to później wysłuchiwałem, że jestem drewnem, że nie mam poczucia rytmu, że sztywniak... Za każdym razem tak samo...

W klubie, kiedy przemogłem się i chciałem potańczyć z nieznajomymi pannami, te po prostu obracały się ode mnie/schodziły z parkietu/olewały mnie ;]

Na studniówce jedna dziewczyna, z którą zacząłem tańczyć spytała czy dobrze się czuję, a druga wybuchnęła przeraźliwym śmiechem. Nie wspominając już tego co zarejestrowała kamera...

Na moje (nie)szczęście praktycznie wszyscy moi znajomi dobrze tańczą...ci co nie umieją, po prostu omijają kluby szerokim łukiem...

Jeszcze co do tych tutoriali, nagrań z imprez, podajcie, proszę, chociaż jedno takie wideo żebym wiedział czego mniej więcej szukać :)

Avensy69 

V.I.P

Wysłany: 2008-07-05, 16:16   

Jeżeli cały czas Twoje nastawienie będzie brzmiało: "nie wyjdę na parkiet, wysmieją mnie, zrobię z siebie pośmielisko" to na pewno nigdy Ci nie wyjdzie... Ucz się w domu, w szkole tańca, gdziekolwiek i chodź do klubów, może trochę %% na rozkręcenie :D i jazda. Kiedyś na pewno Ci wyjdzie. To na prawde nie jest nic trudnego. Jeden tańczy świetnie a drugi jak umie. ;) POWODZENIA :D

WHiTE 
Tubylec

Ostrzeżeń:
 3/5/5

Wysłany: 2008-07-05, 16:29   

Troche mnie rozmieszył ten temat w klubach wszyscy sa najebani że tak powiem :D i tancza byle jak xD Avensy69, dobrze mówi troche %% i samo pójdzie :D

[ Dodano: 2008-07-05, 17:31 ]
Dodam jeszcze że w klubach 80 % osob nigdy nie miało kontaktu z tańcem :P Tancz jak potrafisz jak każdy w klubie :P

Revan 

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-07-05, 16:34   

WHiTE napisał/a
Troche mnie rozmieszył ten temat w klubach wszyscy sa najebani że tak powiem :D i tancza byle jak xD Avensy69, dobrze mówi troche %% i samo pójdzie :D

Co tu maja %% do rzeczy, mozna sie obyc bez tego. Nie wyśmiewałbym tez klopotu chlopaka, bo...bo po prostu do osoby ktora oczekuje pomocy nie nalezy odwracac sie tylem :)

Ja bym jeszcze radzil zaczac chodzic na domowki-luzniejsza atmosfera, fajniejsi znajomi, muza do bansu (idealna na rozluznienie!), swietny poczatek...

Prosze, oto co znalazlem dla Ciebie:

http://youtube.com/watch?v=87kZJu9FJOw

Skoro angielski to nie klopot :) )
Ostatnio zmieniony przez Revan 2008-07-05, 16:36, w całości zmieniany 1 raz  

Sir_Rafael 
Zmęczony życiem.

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-07-05, 16:35   

Avensy69 napisał/a
może trochę %% na rozkręcenie :D

Też dobra metoda :P

Platon jak przeczytałem twoją wypowiedz to jestem już pewny że problem leży w tym że jesteś negatywnie nastawiony. Miałeś niemiłe przygody ;P i to chyba dlatego źle się czujesz jak tańczysz. YT i inne pierdoły tu Ci raczej nie pomogą.

I can't feel the way I did before. Don't turn your back on me. I won't be ignored.

impossible_x3 
oh,hello loui.

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-07-05, 16:47   

jeżeli ty próbowałeś tańczyć,a jakieś tam głupie,puste dziewczyny cię wyśmiały to coś tutaj chyba jest nie tak ?
w takim razie pokaż wszystkim,że w tańcu chodzi przede wszystkim o dobrą zabawę,a nie wyuczone na pamięć choreografie czy techniczne umiejętności. ; )

Marcin/Wiola/Tomek/Iza

Sir_Rafael 
Zmęczony życiem.

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-07-05, 16:55   

impossible_x3 napisał/a
w takim razie pokaż wszystkim,że w tańcu chodzi przede wszystkim o dobrą zabawę,a nie wyuczone na pamięć choreografie czy techniczne umiejętności. ; )

Właśnie dobra zabawa i spróbuj poczuć muzykę. Może wyda sie to trudne ale spróbuj pokazać co ta muzyka mówi.

A co tych dziewczyn i ludzi w klubach. Z tego co zauważyłem ( rzadko bywam) ale większość ludzi nie umie tam tańczyć :P po prostu bujają sie jak nie powiem co :P
Zresztą olej ludzi xD ja tak zawsze robie.

I can't feel the way I did before. Don't turn your back on me. I won't be ignored.

Szczypior102 
To ta z S.P.A ^xD

Redaktor portalu

Sponsor

Wysłany: 2008-07-05, 16:59   

Platon ,znalazłam przyzwoitą lekcje tańca hip hop:

http://pl.youtube.com/watch?v=k0kThUMJP1I

znajde wiecej to dam znać :)

S.T. <3 T.A.H. <3

S>P>A kochóm was hsuasy ;*
N.L.V. <3

www.smierciozerki.bloog.pl !! wchodzic.!

Krzywy
Przebijam się

Wysłany: 2008-07-07, 09:52   

HMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Jakom bywalec roznych imprez ,clubow,potancowek w roznych klimatach powiem Ci tak.

Chlopie WYLUZUJ ... zazwyczaj nikt nie zwraca uwagi jak inni tancza bo faceci sa zainteresowani dziewczynami a dziewczyny facetami. Taniec to jedynie dodatek tak naprawde.

Wiekszosc ludzi w Dyskotekach itp jak ktos wczesniej napisal nie trzyma rytmu nawet...a jednak wszyscy sie dobrze bawia i tylko o to tam chodzi

Moim zdaniem jezeli nie jara Cie taniec to sie go na sile nie ucz bo to strata czasu i mozesz sie tylko zalamac jeszcze bardziej... Poprostu musisz zmienic nastawienie do siebie i wyzbyc sie tego kompleksu a wiesz jak to najlatwiej zrobic?

Wyskocz gdzies zupelnie sam i oddaj sie zabawie sprobuj sie zachowywac tak jak by Cie wogole nie obchodzili inni ludzie ( bo tak naprawde bedzie)

Pozdro : )

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum

Odpowiedz do tematu