yyy.. Locking to nie jest styl Artura... ! a hip hop nie jest zbytnio zbliżony do Lockingu. Po za tym ostatni tydzień dla niech byl hardcorowy, ponieważ mieli do zrobienia bardzo dużo i każdy z nich miał prawo do pomylenia się Arturowi nie poszło źle ponieważ zaimprowizował i nowicjusz nie zauważył pomyłki.
Wiek: 15 Dołączyła: 20 Paź 2007 Posty: 680 Skąd: Żeś się wzięła ?
Wysłany: 2008-06-01, 16:56
bboy qraaak napisał/a
yyy.. Locking to nie jest styl Artura... ! a hip hop nie jest zbytnio zbliżony do Lockingu. Po za tym ostatni tydzień dla niech byl hardcorowy, ponieważ mieli do zrobienia bardzo dużo i każdy z nich miał prawo do pomylenia się Arturowi nie poszło źle ponieważ zaimprowizował i nowicjusz nie zauważył pomyłki.
Na tym poziomie nie ma miejscaa na pomyłki. To był półfinał. Co z tego, że cięzki tydzień. W pierwszej edycji była zacięta walka az do końca. Duet dziewczyn był swietny i chłopaków także. Nie ma wytłumaczenia dla Artura. Dziewczyny tez nieźle się myliły w duecie (Kasia, Ania) a locking był jaki był... przynajmniej śmieszny
Zgodzę się, że zdecydowanie lepiej niż taniec dziewczyn.
Ja tam aż takiego ogromnego błędu Artura nie widziałam, owszem odrobinę coś było nie tak, ale nie że od razu 'ojaa, jak można to było tak zawalić, po prostu żal i beznadziejne'.
Mi się podobało, może dlatego też, że lubię ten styl tańca.
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum