wlasnie tez o niej myslałam.. i czekam na wasza opinię.
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Ja kupiłam na allegro.Widziałam tez w Empiku i MediaMarkcie.Sciagnac program za darmo mozna z www.stepmania.com i z www.krokmania.pl a jak nie to wpiszcie w google stepmania i gotowe.Mi idzie calkiem niezle
[ Dodano: 2008-04-20, 14:15 ]
Ja osobiscie wole maty do komputera a nie do telewizora:) kto jest zainterasowany niech sobie kupi taka polecam mate Stepmanie innych nie kupujcie
[ Dodano: 2008-04-20, 14:18 ]
A Kasiorda i NoTaLoNee ta mata z linku jest dobra mam taka sama.ale program sciagnelam
Ja kupiłam za 50 zl na allegro. ALe sa tam w granicach od 50 do 60.A program mozna sciagnac na zawsze (tylko trzeba sciagac tez piosenki) i nie jest to 30-dniowy trial. Tu przytocze cytat z jednej aukcji internetowej : "Mata jest w 100% kompatybilna z grami jak Stepmania (oprogramowanie jest darmowe do sciagniecia na stronie http://www.stepmania.com) oraz innymi dostepnymi za darmo w internecie"
[ Dodano: 2008-04-21, 15:00 ]
Ale trzeba sie liczyc z tym ze na allegro placi sie za przesylke w granicach 18-25 zlotych
[ Dodano: 2008-04-25, 17:58 ]
No i co tak zamilkilscie??
na allegro po ok. 65 zł chodzą maty firmy 2tech (wymiary:92x80) ja juz lece koło miesiąca na stepmani i git jest,o stepmani więcej jest w moim temacie "Stepmania"
Ja osobiście nie mam tej maty od Stepmani ale ma ją mój kuzyn. x)
Moim zdaniem bardzo fajna rzecz, tylko ,że choć jest tam z 500 piosenek prawie wszystkie z nich mi się nie podobają. Bo jak można tańczyć do ruskich piosenek ;p?
Wiek: 15 Dołączyła: 20 Paź 2007 Posty: 680 Skąd: Żeś się wzięła ?
Wysłany: 2008-07-03, 13:34
To nie są ruskie piosenki x] Ogólnie ta mata wzięła się z chin, jak większośc automatów tego typu. Nie wiem czy wiecie i widzieliście ale w salonach gier można spotkac własnie takie automaty. Stąd pomysł by stworzyc maty podłaczane przez USB do kompa ;]Dla mnie to jak najbardziej wygodne bo na tych automatach zostawiałam duuuużo pieniedzy xD
Ja zgadzam sie mickey_mouse mata nie pomaga raczej w rozwinięciu talentu czy coś w tym stylu...bo tam wystarczy tylko skakać...dlatego można schudnąć i może troche kondycje poprawic xD
aczkolwiek z tego co zauwaażyłam to niektorzy znaja juz niektore nutki na pamięć....bo czesto wsyzstko sie powtarza:)
mi sie podoba...aczkolwiek po pewnym czasie nudzi )
szkoda, że własnych nutek nie można tam mieć:)
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum