Ja mam w domu taką matę oczywiście do tańca. Wiadomo że to nie zastąpi mi treningów ale na zajęcia też chodzę.Kto jest posiadaczem takiej maty?? Naprawdę polecam ją.I mam do niej program Stepmania (za darmo można ściagnąć)
Wiek: 15 Dołączyła: 20 Paź 2007 Posty: 680 Skąd: Żeś się wzięła ?
Wysłany: 2008-04-19, 14:21
ja tez mam taką mate juz z rok ;] niezle sie na niej pocina xD dla mnie dance party jest troche nudny program.... lepsza jest stepmania rytmiczniejsze kawałki
a jak wam idzie ?
[ Dodano: 2008-04-19, 15:22 ]
Kasiorda napisał/a
A jakiej firmy sa te maty.?I gdzie można kupić.?
ja kupywalam w media markcie i na pewno są no ostatecznie na allegro.pl ale tam jest nizsza jakos materiału maty :/
Wysłany: 2008-04-19, 18:44
zalezy.... serio. na jakims targu mozesz kupic za 30-40 zl 9 ale gwarantuje ze po kilku intensywnych dniach skakania rozpadnie sie :/) ceny w sklepach wachaja sie ok 70-110 zł ( z oprogramowaniem) ;]
Wysłany: 2008-04-19, 18:55
proponuje i zachecam jak juz kupujecie to kupujcie maty zeby bylo 8 strzalek(przewaznie z programem stepmania) a nie 4(przewaznie z dance party) wiecej strzalek- wiecej mozliwosci i trudniejszy poziom mozna tez wybrac ;] ja mam obydwie i powiem wam, ze zaje**scie sie bawi przy tym
właśnie patrze ale i tak idę do galerii [chcę kupić takie spodnie jak mają prawie wszyscy w YCD takie szerokie] no to popatrze, może maty będą
[ Dodano: 2008-04-19, 20:16 ]
Avensy69 napisał/a
proponuje i zachecam jak juz kupujecie to kupujcie maty zeby bylo 8 strzalek(przewaznie z programem stepmania) a nie 4(przewaznie z dance party) wiecej strzalek- wiecej mozliwosci i trudniejszy poziom mozna tez wybrac ;] ja mam obydwie i powiem wam, ze zaje**scie sie bawi przy tym
włąśnie szukam, ale nigdzie nie ma 8 strzałkowej, są tylko 6 z programem Stepmania.. jakeiś 80zł czyli nie tak drogo
Mi rodzice sprawili na Gwiazdkę jakieś dwa lata temu .
Dobra sprawa taka mata, świetna zabawa.
Super też tańczy się na specjalnych urządzeniach na wzór takich mat (najczęściej są w miejscowościach nadmorskich i takich, gdzie jest co roku wielu turystów), np. w Niechorzu. Gdy tańczysz ludzie patrzą się na Twoje wyniki i wtedy jest jeszcze większa frajda .
Ja kupiłam na allegro matę do tańca (stepmania) ponad 2 lata temu. Kosztowała bodajże 50 zł, jednak jest świetna - przy intensywniejszym użytkowaniu może się porwać od spodu i "nie chwytać" kroków, ale wtedy można bez problemu kupić nową, bez oprogramowania.
A tak w ogóle to ta mata raczej nie pomaga w nauczeniu się tańczyć... Prędzej w zrzuceniu paru kilogramów, czy w dobrym rozgrzaniem się przed rozciąganiem Ale wciąga ;]
_________________ Waiting on the World to change!
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum