jeśli mam być szczera-jest niezła,ale nie rewelacyjna;)niewiele starszy od niej kucharzewski zrobił na mnie dużo większe wrażenie. Ale ja się nie znam:P
Wysłany: 2008-08-11, 18:17
Zanim obejrzałam ten filmik przeczytałam parę Waszych wypowiedzi i spodziewałam się talentu na miarę Jacksona obejrzałam, a tu cóż...wielkie rozczarowanie cały ten jej "taniec" ratuje pare słabo wykonanych triczków Nie jest taka mała, znam dużo zdolniejsze i młodsze osoby, Nika świetnie nawiazała do K. Kucharzewskiego- to się nazywa mlody talent Ja w wieku tej dziewczynki miałam lepszą koordynację ruchową i podejrzewam lepsze rozciągnięcie
Wysłany: 2008-08-11, 18:42
Dla mnie to jest tzw. ''taniec spontan''... :]! Fakt,jest może uzdolniona, ale rzucić na kolana, mnie nie rzuciła... , ale cieszy się tańcem a to jest w tym najważniejsze... :]!
Wiek: 15 Dołączyła: 09 Maj 2008 Posty: 693 Skąd: z Parówersa
Wysłany: 2008-08-11, 20:08
jak dla mnie rewelacja to nie była. fakt- rodzi sobie nieźle, ale patrząc na tytuł spodziewałam się niezłej bomby. ogólnie te jej ruchy wydają mi się jeszcze bardzo niedopracowane. ale jest jeszcze dzieckiem, więc myślę że jeszcze kilka lat szkolenia pod okiem profesjonalistów i mała da czadu.
Pokazała kilka fajnych rzeczy ale nesamowite to nei było. jak na dziecko to całkiem dobrze Mi sie jednak bardziej podoba ta mała: http://pl.youtube.com/watch?v=uQHhdAntb_Q
Wiek: 15 Dołączyła: 09 Maj 2008 Posty: 693 Skąd: z Parówersa
Wysłany: 2008-08-12, 09:17
kaśś, ta faktycznie jest świetna! wywija! a jaka rozciągnięta! tylko trochę śmiesznie wygląda - taka mała dziewczynka w takim gorsecie i taki układ niczym dawne pussy cat dolls w kasynach. ale podziwiam, bo dała niezły dhow
to jest młody talent ! wogole to bez porównania xD
ta mała jest rewelacyjna, rozciągnięta i wogole i piruety wali xD
ale rzeczywiście dziwnie wygląda w gorsecie...kręcąc tyłkiem xD:P
ale tak to jak dla mnie świetna jest:))
To że jest świetnie rozciągnięta to już pomijam ale ma fenomenalną koordynacje.
Cynka napisał/a
bardzo medialna osóbka
Czy jest medialna na podstawie tańca trudno mi stwierdzić ale raczej ma zadatki. Jedyne co mogę zarzucić w tym filmiku to muzyka. Jako mi się nie podoba xD za wesoły klimat, osobiści wole takie hmm jakby to nazwać, bardziej poważniejsze piosenki ale to tylko mój gust.
_________________ "Taniec jest jak napad na bank – liczy się każda sekunda."
I can't feel the way I did before. Don't turn your back on me. I won't be ignored.
Strój dziewczynki nawiązuję do piosenki All that jazz z Chicago A tak nawiasem to film mi sie bardzo podobał:P ogólnie rzecz biorąc na hall of fame jest masa uzdolnionych dzieci. Tylko podziwiać ich talent
kaś - wg mnie to nie tancerki, tylko gimnastyczki, ale one też mają zajęcia z tańca.
A tytułowa bohaterka... Po tytule też spodziewałam się niewiadomo czego. Dobrze, że się stara, ale jakieś kapitalne to nie było. Ja np. mając 8 lat wymyślałam własne układy do piosenek - wspaniałe to może nie było, ale zawsze choreo. Trzymam jednak kciuki, bo coś może być z dziewczyny
_________________ Tańczę, więc jestem.
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum