Ja np. mając 8 lat wymyślałam własne układy do piosenek - wspaniałe to może nie było, ale zawsze choreo
Chcialbym to zobaczyc =)
kaśś napisał/a
kaś - wg mnie to nie tancerki, tylko gimnastyczki, ale one też mają zajęcia z tańca.
Nie wydaje mi sie, to jest interpretacja tańca wspolczesnego w ktorym wazna jest wlasnie izolacja i rozciagniecie. Tak dlugo jak jest to w muzyce, a w tym przypadku jest, tak dlugo mozna nazywac to tancem ;]
_________________ Marcin Mroziński&Wiola Fiuk-głosuj na taniec i wszechstronność, nie na śliczną twarz.
Na moje po prostu ona starała się pokazać wszystko co potrafiła i ogólnie jest dobra. Nie widzę sensu oceniać jej pod względem techniki, choreografii (przecież ona robiła to co potrafiła), liczy się to do co tej chwili osiągnęła.
Co do 'małych talentów' nie wiem czy ktoś widział film Rize? Pod koniec w pojedynku clowns vs krumpers jest bardzo młoda dziewczyna i młody chłopak. Oni też dają radę na 3:15 ona jest, ale to nie jest finałowa scena, tylko wyjaśnienie stripper dance nie chodzi mi tu o kroki, tylko zwróćcie uwagę jak się rusza i to w takim wieku. Wiele nastolatek tak jak ona nie potrafiłaby się ruszać Już w młodym wieku ma wyrobione to z czym starsze dziewczyny mają problem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum