Wiek: 15 Dołączyła: 20 Paź 2007 Posty: 680 Skąd: Żeś się wzięła ?
Wysłany: 2008-07-18, 17:19
Sir_Rafael napisał/a
Jak dla mnie to jej choreo to nie było jakieś świetne ale jak na jej wiek nie ma co narzekać.
Dokładnie. Co w niej takiego fenomenalnego ? Kilka trików potrafi, to trzeba przyznac, ale z choreografia coś kiepsko jej idzie. Jeszcze dużo przed nią, życze jej jak najlepiej, ale to mnie nie przekonuje.
Ja tam bym byl zadowolony jakby moja corka w takim wieku miala takie poczucie rytmu i nie bala sie wyczyniac tego co ona wyczynia Nie znam Cie Avensy, ale wydaje mi sie ze na wiele osob patrzysz z gory a to nie jest zbyt przydatne w przyszlym zyciu i moze przysporzyc problemow...
Sadze ze dziewczyna wiecej niz 10 lat nie ma, zapytalem zreszta tego kto wrzucil film, zobaczymy co odpowie a jak na tak male dziecko to sadze ze poszlo jej rewelacyjnie Ale oczywiscie nie musicie sie ze mna zgadzac
Jezeli ktos z Was ma jakies nagrane Wasze zmagania taneczne-wrzucajcie chetnie obejrze i oczywiscie skomentuje.
_________________ Marcin Mroziński&Wiola Fiuk-głosuj na taniec i wszechstronność, nie na śliczną twarz.
Ja takich zmagań nie posiadam na video jak ja byłem mały to kamerę mało kto miał xD
A co do jej umiejętności, dzieci szybciej "łapią" takie triki niż "starzy", szczerze gdyby nie było tych paru łatwych trików z breaka to powiem że słabo było . Ja nie patrze na to wszystko z góry i nie wywyższam się . A tak ma moje oko to myślę że to co ona pokazała to spokojnie może takie dziecko opanować w niecały miesiąc.
_________________ "Taniec jest jak napad na bank – liczy się każda sekunda."
I can't feel the way I did before. Don't turn your back on me. I won't be ignored.
A tak ma moje oko to myślę że to co ona pokazała to spokojnie może takie dziecko opanować w niecały miesiąc.
tez tak sadze. jak dla mnie to bylo takie sobie. ta dziewczynka jest dobra, ale w jej wieku mozna osiagnac cos wiecej. takie jest moje zdanie.
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
tez tak sadze. jak dla mnie to bylo takie sobie. ta dziewczynka jest dobra, ale w jej wieku mozna osiagnac cos wiecej. takie jest moje zdanie.
wydawalo mi sie ze taniec to zabawa i ze nie wszystko sprowadza sie do bycia prima baleriną albo b-girl w wieku nastoletnim ale widocznie sie mylilem i tutaj sami przyszli profesjonalni tancerze czego Wam z calego serca zycze
_________________ Marcin Mroziński&Wiola Fiuk-głosuj na taniec i wszechstronność, nie na śliczną twarz.
wydawalo mi sie ze taniec to zabawa i ze nie wszystko sprowadza sie do bycia prima baleriną albo b-girl w wieku nastoletnim ale widocznie sie mylilem i tutaj sami przyszli profesjonalni tancerze czego Wam z calego serca zycze
ale spokojnie. nie mowie ze trzeba byc prima balerina i w ogole. chodzi mi o to ze komentarz do filmiku jest: dziewczynka jest kapitalna. a ja sie z tym nie zgadzam i to jest tylko moje zdanie.
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
ale spokojnie. nie mowie ze trzeba byc prima balerina i w ogole. chodzi mi o to ze komentarz do filmiku jest: dziewczynka jest kapitalna. a ja sie z tym nie zgadzam i to jest tylko moje zdanie.
Alez ja jestem spokojny Kapitalna jest, to moja opinia, chyba mam do niej prawo?;) tak samo jak Ty do swojej i w pelni ja szanuje.
Bez sensu wg mnie sa jednak stwierdzenia co i jak powinna poprawic-w jej wieku taniec to zabawa, nawet ktos tu uzyl slowa "choreografia"- to dziecko sobie luzno tanczylo, pokazujac
jak bardzo lubi tanczyc. I tak to nalezy traktowac. A "młody talent" bo taka nazwe nosil film na youtubie
Wiek: 15 Dołączyła: 20 Paź 2007 Posty: 680 Skąd: Żeś się wzięła ?
Wysłany: 2008-07-18, 19:19
Revan napisał/a
a jak na tak male dziecko to sadze ze poszlo jej rewelacyjnie Ale oczywiscie nie musicie sie ze mna zgadzac
No właśnie. I ja się nie zgadzam.
[ Dodano: 2008-07-18, 20:21 ]
revan nie naskakuj na wszystkich z góry, tylko dlatego, że się z Tobą nie zgadzamy. Mi chodziło dokłądnie o to samo co NoTaLoNee. O ten komentarz "kapitalna" czy jak tam.
revan nie naskakuj na wszystkich z góry, tylko dlatego, że się z Tobą nie zgadzamy.
Przeczytalas moje posty?;) Napisalem że nie naskakuje i szanuje Wasze opinie, ale wydają mi sie mocno przesadzone teksty dotyczace jakis drobnostek o ktorych miec pojecia to dziecko nie moze miec
Heh, mała dziewczynka. Więc fajnie, że w tym wieku już tańczy i coś potrafi Na pewno będzie jej łatwiej, niż tym, którzy zaczynają później.
I jak na swój wiek, wydaje mi się, że jest dobra Kto wie może kiedyś ją zobaczymy w YCD xD
_________________ "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.."
by Albert Einstein ♥
Więc nie bój się.
Podaj swoją dłoń.
Zaufaj mi.
Byłam tam nieraz...
Aż taka mała to ona nie jest . Ma gdzies z 8 lat . Na moje oko to jest czyste freestyl'owanie. Szczerze to Widziałam lepszych malych tancerzy ,nawet młodszych od niej .
_________________ FPC <3 & FNF <3
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum