polecam! świetnie mi się w nich tańczy. Od jazzu po hh.
ja wlasnie te chce kupic ;d wydaja mi sie takie najlepsze. polecasz je nie tylko ty, więc będę musiała wybrać się do sklepu, który nie wiem gdzie jest xd i kupić ^^
o wlasnie. może ktoś zna sklep z takim obuwiem w Warszawie gdzieś na placu Wilsona chyba?
_________________ we are a part of the rhythm nation.
Ja tańczę w sanshach. Ogólnie firma dobra, ale nie polecam modelu dynamo(150-190zł)!! na początku są barszo fajneale maksymalnie można w nich tańczyć z pół roku. Potem wyglądają jak kapcie i nawt się drą!!! Za to polenam model tutto nero ( ok.210zł) są fajne i ponoć jakością porównywalne z Blochami. Buty sanshy są dostępne w sklepie internetowym, który sprzedaje przez allegro.
A jeśli chodzi o baletki polecam akces tanio ( 19-34zł zależy od materiału itp.) i można zamówić przez internet. Mierzy się stopę centymetrach podaje wymiar,a oni wysyłają!! (wymiary co pół centymetra) W ofercie mają tez złote i srebrne
Zgadzam się z XkX co do tego żeby kupić z Sanshy. Mam i Dynamo i Tutto Nero. Tutto Nero droższe, ale na pewno wytrzymalsze, chociaż Dynamo też są dobre do ćwiczenia, teraz w nich tańczę. Ale mam je od 3 miesięcy więc nie wiem czy się tak poniszczą, na razie wszytsko jest ok. Nie radzę z Capezio, bo są drogie, a wcale nie lepsze. Ale te obydwa modele Sanshy są dobre, więc radzę Ci któreś z tych,
_________________ Taniec jest najwznioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją czy wyobrażeniem życia; jest samym życiem...
Get. Right. Emotions. Going.
Travis ^^
kupię te Tutto Nero, bo nasza trenerka też je chwali ;] tylko boję się przez allegro co do rozmiaru, dlatego, że ona mówiła, że lepiej jest kupić trochę za małe, bo się bardzo rozciągają. no i nie wiem, które mam kupić ^^
przydałby mi się bardzo adres tego sklepu ^
dlatego, że ona mówiła, że lepiej jest kupić trochę za małe, bo się bardzo rozciągają. no i nie wiem, które mam kupić ^^
twoja trenerka ma rację, ja zamawiałam z całą grupą przez internet z tego sklepu i te Dynamo mam za duże, bo jeszcze się jakby rozciągnęły, więc uważaj jak będziesz kupować
_________________ Taniec jest najwznioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją czy wyobrażeniem życia; jest samym życiem...
Travis ^^
Wysłany: 2008-05-03, 18:52
Choć tańczę od całkiem niedawna to posiadam butki Sansha Dynamo-polecam,buty są po prostu świetne,bardzo,a to bardzo wygodne i stopy mają komfort
Ostatnio jak byłam w Niemczech to kupiłam sobie, w sklepie baletowym, super baletki i półbaletki.Może to dziwnie zabrzmi,ale bardzo pomagają mi w tańcu i mam takie wrażenie,że lepiej w nich tańczę niż w baletkach z allegro
mrauu, CENTRUM HANDLOWE LAND, UL. WAŁBRZYSKA 11, 1 PIĘTRO, LOKAL 165, WARSZAWA
Tylko szkoda, że mieszkam 80 km od Wrocławia xD
wieeelkie dzięki za adres ;]
Obserwatorka napisał/a
mrauu napisał/a
dlatego, że ona mówiła, że lepiej jest kupić trochę za małe, bo się bardzo rozciągają. no i nie wiem, które mam kupić ^^
twoja trenerka ma rację, ja zamawiałam z całą grupą przez internet z tego sklepu i te Dynamo mam za duże, bo jeszcze się jakby rozciągnęły, więc uważaj jak będziesz kupować
kurde to naprawde musze je przymierzyc, bo się boję ^ dzięki za odpowiedzi.
nie ma sprawy Aha i jeżeli zdecydujesz się przez internet to sprawdź tabelę rozmiarów z Sanshy. Uważaj, żeby jeżeli przykładowo masz rozmiar 38 to nie bierz od razu 38 tych Dynamo. My robiłysmy tak, że miałyśmy zmierzyć sobie stopę w centymetrach i odpowiedni do tego rozmiar buta był. Tylko jak będziesz mierzyć to nie zostawiaj sobie "pół" cm większego, bo ja tak robiłam i teraz własnie mam za duże..
Travis ^^
mrauu, CENTRUM HANDLOWE LAND, UL. WAŁBRZYSKA 11, 1 PIĘTRO, LOKAL 165, WARSZAWA
własnie w tym sklepie kupilam moje butki. sansha tutto nero. polecam. bardzo. wygodne i dobrej jakosci. cenowo to ja zapłaciłam jakies 250zl ale warto. dla zainteresowanych podam nr tel do sklepu: 606240094
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum