Wysłany: 2008-05-04, 11:27 Re: Najlepsze buty do tańca?
czesc polecam wszystkim buty do tanca sansha tutto nero poniewaz sama takie mam i sa naprawde super napawde polecam sa wygodne i fajne wiec naprawde nie zastanawiajcie sie tylko wybierzcie je jezeli nie wiecie gdzie je zamowic to zamowcie stad gdzie ja je kupilam www.dancefreak.pl super stronka i dosyc szybka dostawa :!: :D :*
_________________ czesc nazywam sie kaolina i mam 12 lat od niedawna zajmuje sie tancem ale troche juz chodze i cos na ten temat wiem pozdrawiam wszystkich i chetnie wymienie sie opiniami wogole buziolki =***
tak tak. tutto nero sa niezłe. w porowniu z innymi modelami sanshy sa wg mnie najwygodniejsze i w ogole sa fajne xD ale np moim kolezankom w ogole nie pasowały, mowily ze im niewygodnie w nich i dlatego wybraly inny model. najlepiej wybrac sie do sklepu, poprzymierzac, zobaczyc w czym wygodnie i albo kupic od razu albo zapamietac jaki model ma byc i znalezc taniej przez internet. o.
kupiłam wczoraj Tutto Nero. nie tańczyłam w nich jeszcze, więc nie mogę ich ocenić, ale jak przymierzałam to były wygodne i strasznie mi się podobają (;
tylko zdziwił mnie rozmiar oO' mam normalnie 38-39, a tu dostałam 36(7M) i były dobre. dziwne ^
_________________ we are a part of the rhythm nation.
a w kicksach mozna na lajcie cwiczyc? bo ja tylko takie buty posiadam w sensie nie takie jak w tym temacie tylko jak maja nawet na DVD z NSA, najki itp
Kuleczka, można we wszystkich radzjach butów ćwiczyć ;D Zależy jaki taniec ćwiczysz Do tańca trzeba mieć tylko chęci - nic więcej .
Mi dzisiaj przyszły Sanshy Tutto Nero. Są wspaniałe, lekkie i mam wrażenie, jakby unosiły mnie kilka centymetrów nad ziemią . Goraco polecam (rozmiar mam 36 i Sanshy też 36 )
P.S. Kuleczko, New Style Academy jest super ;D Uwielbiam .
Doradźcie mi który model sneaker'ów z sanshy kupic "na pierwszy raz". Nigdy nie miałam takich butów bo dopiero niedawno zaczęłam tańczyć. Niestety nie mam możliwości kupna "w realu" i musze zdać się na internet. Zastanawiałam się nad modelem Airy bądź Hi Step. Ma ktoś któryś z tych modelów? Który byście mi doradzili?
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum