Wysłany: 2008-04-15, 19:02 Najlepsze buty do tańca?
Być może był już taki temat. Jeśli tak, bardzo przepraszam, ale nie znalazłam takiego na forum.
Zamierzam kupić buty typu sneaker. Ludzie polecają mi różne firmy. Bloch, Sansha, Capezio, Supadance, Rumpf.
Czytałam wypowiedzi na różnych forach i różne osoby polecają różne firmy.
Moja koleżanka używa blochów i twierdzi, że są najlepsze .
Cenowo hmmm... dosłownie najlepsze xD
A cena... Hmm... Rodzice obiecali, że dołożą.
Bardzo podobają mi się Sanshe, najbardziej Tuto Nero i Boomerangi.
Dzielcie się swoimi doświadczeniami ze sneakerami, a także z innymi butami do tańca, jak pointami, czy butami do stepu .
Szczerze to póki co tańcze na bosaka albo w skarpetkach ;p ;p a buty do tańca.. raczej nie stać mnie na żadne lepsze , wiec zwykłe adidasy albo pumy muszą wystarczyć ;]
Wiek: 16 Dołączyła: 28 Gru 2007 Posty: 1727 Skąd: z Krakowa
Wysłany: 2008-04-18, 18:17
ja mam dobre baletki w tańczę w nich modern i jazz. albo też mam takie naciągane getry. do hip hopu to mnie tam najwygodniej jest w trampkach, albo w adidasach:)
ale wg mnie buuty wjakiegos wielkiego znaczenia nie maja. złej baletnicy rąbek u spódnicy...
ja jak zawsze w domu tracze, to zakładam baletni..nie wazne co ale w baletkach mi wygodnie.. taka swoboda ruchy... a na street dance jak chodze to oczywiscie w adidasach..kupiłam ostatnio takie z Nike (drogie jak cho****, ale sie opłacało) są bardzo miekkie, i moge w nich obciągnąć palce.xPP bardzo dobrze mi sie w nich tanczy.
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Potrzebuję pomocy a wiem ze tu jest wielu znawców i specjalistów Muszę kupić sobie buty do tańca. Takie jazzówki czy sneakersy, nie znam się na tym zbytnio wiec dlatego prosze o pomoc. szukalam juz w roznych sklepach internetowych i na allegro, ale one są drogie. chciałabym jakieś poniżej 200, w miare dobre i czarne.
moglibyscie mi pomoc? jakies strony internetowe albo sklepy ale w warszawie.
do shakeyourpompom: mam taki sam problem z tymi butami, muszę kupić i też chcę na nie wydać nie więcej niż 200 zł ;D
kupiłaś już jakieś?
do Olciasuzy: dzięki że podałaś kilka linków, przydadzą się
oldzia to tyy szambiarzu? xDD tu Laura ;D
no to ja też mam taki sam problem ^^ Oldziu, mialam dzisiaj pojechac z mamą do tego sklepu, ale nie pojechałam. kurna ja bym już kupiła ale wiem jak z tym rozmiarem.
_________________ we are a part of the rhythm nation.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum