Hey Mam kilka pytań. Szukam obozu tanecznego.. ale.. te kochane ale.
Przede wszystkim zależy mi na tańcu nowoczesnym - funky, hip hop, jazz Niestety, większość koloni proponuje program z tańcem towarzyskim. A te z tańcem nowoczesnym są potwornie drogie. Górna granica na jaką mnie stać to około 1200zł.. maksimum 1300. Chciałabym pojechać na kolonię gdzieś w góry, gdyż mieszkam nad morzem i znam je dość dobrze a rodzice chcieliby mnie wysłać tam, gdzie jeszcze nie byłam ( chociaż góry już zwiedziłam, ale na pewno jestem tam rzadziej niż nad morzem) W internecie jest pełno ofert ale niezbyt wiarygodnych. Czy zna ktoś i może polecić sprawdzoną firmę turystyczną lub szkołę taneczną organizujący obóz "moich marzeń" Wiem ze temat był już poruszany, ale z FPC, a ona jest niestety za droga
Jak chcesz jechać na naprawdę dobry obóz czy kolonie taneczną, to raczej tanie nie będzie... Trzeba się z tym liczyć... Ja o obozach wiem tylko tych które tematy zostały poruszone tzn. FPC, Top Toys oraz chyba obóz grupą Agustina...
_________________ "Muzyka jest niewidzialnym tańcem, a taniec niesłyszalną muzyką."
Jean Paul
Dzięki Zdaję sobie z tego sprawę... Niestety, obóz taneczny stoi pod znakiem zapytania. Mam problemy z stawami, zabiegi, zwolnienie z WF który tak na marginesie uwielbiam jednak jakby była jakaś fajna oferta to piszczcie może namówię rodziców
Dzięki Zdaję sobie z tego sprawę... Niestety, obóz taneczny stoi pod znakiem zapytania. Mam problemy z stawami, zabiegi, zwolnienie z WF który tak na marginesie uwielbiam jednak jakby była jakaś fajna oferta to piszczcie może namówię rodziców
tak jak już izula powiedziała że fajne są te 3 obozy..na forum jest temat o obozie
z FPC: http://poprostutancz.com/...-vt1828,120.htm
z Top toys nie wiem czy jest temat...chyba gdziec był, ale znalezc nie mogłam...to sobie poczytaj i sie zapisz jak chcesz..
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
21 - 31 sierpnia.
Obóz w Mierzynie YCD.
Mam wolne miejsce chętnie oddam ;P.
Cena obozu [łączna] około 1100 - 1200 zł (w zależności od transportu)
www.almatur.pl - tam o obozie.
Pisać na gg: 6803878
Pilne !.
Mam czas do czwartku [24.07.08].
Ja rezugnuje bo mam kontuzje ;(.
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum