DVD wlasnie obadalem niedawno i musze przyznac (tak mysle ) ze na poczatek zajebiste, sa te cwiczenia izolacyjne , 2 fajne choreografie wiec jak jako mocno poczatkujacy nie majacy pojecia prawie o niczym jestem zadowolnych z wydania tych 30 zl
DVD wlasnie obadalem niedawno i musze przyznac (tak mysle ) ze na poczatek zajebiste, sa te cwiczenia izolacyjne , 2 fajne choreografie wiec jak jako mocno poczatkujacy nie majacy pojecia prawie o niczym jestem zadowolnych z wydania tych 30 zl
heh. no widzisz.. nawet ja <nie poczatkujaca> jestem zadowolona..
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
no to moze nie w tym temacie.. napisze ci na pw.
a tak do tematu to Kuleczka myslisz juz o jakiejs szkole tanca?
no wlasnie w pile jest, gadalem teraz z koleznka 2h i mowi ze jest schowana dobrze troche dziwne.
Mysle ze raczej jeszcze w maju zapisze sie.
Tylko musze schudnac
Mam nadzieje ze wszstko wyjdzie, ale w zyciu to nigdy nie wiadomo
A co do tego DVD to na nim jest New Style nie? czy tam new style hip hop.
Czym to sie rozni od zwyklego Hip Hopu?
Bo do szkoly chce sie zapisac na Hip Hop, nie bedzie mi to nic przeszkadzalo czy to sie wiele nie rozni?
no wlasnie jestem po pierwszej godzince z DVD i jestem zadowolony
szalu to zadnego nie bylo bo sie nauczylem dopiero pierwsza ósemke pierwszego combo ale nie z taka predkoscia co trzeba ale progres lekki jest
no wlasnie jestem po pierwszej godzince z DVD i jestem zadowolony
szalu to zadnego nie bylo bo sie nauczylem dopiero pierwsza ósemke pierwszego combo ale nie z taka predkoscia co trzeba ale progres lekki jest
heh, bo to fajne.. ja juz umiem cale pierwsze combo, ale sie w niedziele uczyłam.
a tobie zycze powodzenia w tanczeniu i chudnieciu
Ja i cwiczenia izolacyjne robie (az mnie kark bolal i kolona od tego ) i ucze sie tego combo
Tylko mam maly pokoj i musze troche nieraz wiginac zeby nie wleciec na cos i sie nie zabic
I teraz szkuma wlasnie w necie adres szkoly
Kuleczka najpierw zacznij od wlasnego freestylu w czym kolwiek nie musi byc to hh .Zobaczysz wtedy czy jestes muzykalny i masz wyczucie rytmu.Pozniej gdy bedziesz się czuł bardziej pewnie to radze ci chodzić na jakieś zajęcia jesli chcesz się nauczyc stylu hip hopowego
Czyli najpierw zaczynac tak samemu do muzyki?
a nie od jakis kursow tanca?
Bo z taniec mialem malo wposlnego dopiero teraz, chce poprostu sprobowac a nie pozniej narzekac ze moglem a nie zrobilem
Tak jak już Szczyp napisała, najlepiej zacząć samemu Jak ci sie to na tyle spodoba to sie gdzieś zapisz, co innego oglądać czyjś taniec, a tańczyć samemu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum