Właśnie chce zacząć tańczyć.
Mam 16 lat i raczej nic niesamowitego nie osiągne.
Czy jest możliwe w domowych warunkach dobrze się uczyć?
Na kurs może będe chodzil, dopiero sie dowiaduje
Interesuje mnie Hip Hop, a po oglądnieciu Step Up 2 jeszcze bardziej jestem przekonany że chce tańczyć.
Mam nadzieję że temat nie jest sprzeczny z regulaminem i jest w odpowiednim dziale/
A i jeszcze widziałem reklame tego new style academy do kupienia, oplaca się to kupować?
Mam 16 lat i raczej nic niesamowitego nie osiągne.
A dlaczego nie? Najlepsi tancerze pierwszej edycji też późno zaczynali. Natalia Madejczyk np. w wieku 19 lat. Nic straconego
A tak w ogóle jestem w podobnej sytuacji.
Cytat
A i jeszcze widziałem reklame tego new style academy do kupienia, oplaca się to kupować?
Podobno tak. Sama mam zamiar kupić, jeśli kasy trochę będzie
_________________ "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.."
by Albert Einstein ♥
Więc nie bój się.
Podaj swoją dłoń.
Zaufaj mi.
Byłam tam nieraz...
Nie ma co sie zrażac. Też trenuje w domu. Można zajść daleko tylko potrzeba duzo silnej woli i można osiągnąć wszystko. Ja mam na tyle dobrą styuacje że się szybko ucze obserwując jak inni tańczą. Nie poddawaj się a zajdziesz daleko.
PS. A co do new style academy - nie mam pojęcia, musze sie rozejrzec, może kupie.
_________________ "Taniec jest jak napad na bank – liczy się każda sekunda."
I can't feel the way I did before. Don't turn your back on me. I won't be ignored.
janse ze tak!!!oplaca sie zaczac tanczyc w kazdym wieku.a jezeli chodzi o hip hop to naprawde wszystko przed toba.np taki roofi tez zaczynal jak mial 16 lat i zabacz jak teraz tanczy.i nie nastawiaj sie ze nic nie osiagniesz bo jesli wlozysz w taniec maksiumum serca i pracy to efekty same przyjda.ale tak naprawde w tancu najwazniejsza jest radosc.nie mysl o jakis konkursach nagrodach staraj sie wykoryzstac kazda sekunde treningu.osobiscie polecalabym zapisac sie na jakis kurs bo samemu ciezko jest sie nauczyc.
i pamietaj:grunt to pozytywne nastawienie!
co do New Style Academy.. po pierwsze znajdują sie tam bardzo przydatnbe cwiczenia, które mozesz sam w domu wykonywac (izolacje).. bo bez nich sie w hip-hopie nie obejdziesz. Po drugie sa tam dwa układy, których uczy Blazee od podstaw, czyli dokładnie kazdego kroku. Bardzo fajne dvd, opłaca sie.
Co do tej nauki tanca--> teraz nie jest zapozno.. tak jak juz anulka0920 mowiła, ludzie w o wiele starszym wieku zaczynaja swiczy i im to bardzo dobrze wychodzi.. wiec narazie ucz sie w domu i jak najpredzej szukaj jakiejs szkoły.
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
noo, ja sama do nie dawna zaczynałam..fajna sprawa..nie zalamuj sie i nie mow, ze nic nie osiagniesz bo to nie prawda..musisz miec wiarę, cwiczyc i sie nie poddawac
Dzieki za wsparcie
Ale też nad ciałem muszę popracować bo szczupły nie jestem.
Dvd jutro pójde zobaczyć czy jest w kiosku, a co do szkoły to nic pewnego ponieważ mieszkam w złotowie (Ema Monia ) a najbliższa szkoły gdzie jest hip hop to piła.
Niby te 30 km ale szkoł w której sa problemy itp.
Jak narazie jest dość dużo czynników przeszkadzających a największy to moje LENISTWO
w necie nie ma jest tylko zwiastun, a kosztuje 29.99zł
a co do szkoły to nic pewnego ponieważ mieszkam w złotowie (Ema Monia ) a najbliższa szkoły gdzie jest hip hop to piła.
wowww no proszę, po Twoim ms widzę, że nawet wspólnych znajomych mamy
Moja siostra jeździ do Piły na breakdance 2 razy w tygodniu i nie narzeka, więc nie masz co marudzić
Co do wieku... coż ja mam prawie 19 na karku(starość nie radość), a chciałabym sobie potańczyć jak na studia pójdę, więc za późno na pewno nigdy nie jest
_________________ Niemożliwe to tylko wielkie słowo rzucone na wiatr przez maluczkich, którzy godzą się z naturalną koleją rzeczy, zamiast wykrzesać siłę, by ją zmienić. Niemożliwe to nie fakt. To jedynie opinia. Niemożliwe to nie deklaracja. To wyzwanie. Niemożliwe to potencjał możliwości. Niemożliwe jest chwilowe. NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE.
Kuleczka napisał/a
a co do szkoły to nic pewnego ponieważ mieszkam w złotowie (Ema Monia ) a najbliższa szkoły gdzie jest hip hop to piła.
wowww no proszę, po Twoim ms widzę, że nawet wspólnych znajomych mamy
Moja siostra jeździ do Piły na breakdance 2 razy w tygodniu i nie narzeka, więc nie masz co marudzić
Co do wieku... coż ja mam prawie 19 na karku(starość nie radość), a chciałabym sobie potańczyć jak na studia pójdę, więc za późno na pewno nigdy nie jest
ja co tydzien jezdze na street dance do krakowa.. 30 km.
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum