Jak w temacie wpisujcie waszych ulubionych tancerzy ,choreografów których podziwiacie i uzasadnijcie czemu właśnie oni ;] . UWAGA nie dotyczy uczestników YCD ,chcoiaż jak waszym idolem jest ktoś z nich możecie również napisać...
Wiek: 15 Dołączyła: 30 Paź 2007 Posty: 505 Skąd: far far ełej
Wysłany: 2008-09-09, 14:02
Vojtaz napisał/a
Chris Brown.
dokładnie
w 'gimmie that' jest genialny. tak jak i w bitwie on-line gdzie z adamem sevani (tak to się pisze? ) walczą bodajże z miley cyrus.
_________________ aktorzy są widzami, widzowie aktorami,
a ja pomiędzy wami
co dnia widzę, że na scenie jest pusto
i tylko wielkie lustro - tło do gry
daje nam złudzenie, że ktoś jest na scenie,
a to w odbiciu my
Widziałem ;D rzeźnie robią chlopaki ;P
Chris Brown jest po prostu genialny jak na swoj wiek, jego umiejetnosci sa na naprawde wysokim poziomie, poza tym to przez niego zaczalem tanczyc wiec jest dla mnie swego rodzaju inspiracją Wszyscy podaja Wade'a i Kudelke - ok ;D ale jest też wielu innych tancerzy ktorzy sa godni uwagi a nie sa rozpowszechnieni w mediach tak jak np. wade ze swoim wade robson project ;P Dajmy na przyklad Tight Eyez - ciekawy jestem ile osob o nim slyszalo, a jest naprawde dobry, z reszta kolejny z moich wzorow do nasladowania
pzdr
GaUa ooo ! To jest To ;D
mniej znani nie znaczy gorsi ja uwielbiam Kennego Wormalda..
słyszał ktoś o nim??
ja przyznam ze o Tight Eyez nie słyszałam ale chętnie czegoś poszukam o nim
_________________ Spójrz... Stoję między słowami. Usłysz... Stań obok mnie.
YCD1-1.GaUa,2.Diana 3 Roofi
YCD2-1.Kryspin,2.Kasia K.3,Aneta
YCD3- 1. Marcin i Bzyga 2.GabryŚ 3.Niecik
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum