Marzenia związane z tańcem?
Świetnie tańczyć Jumpstyle oraz Hip-hop.
A z jaką partnerką? Może Ania Bosak?
Z Dianą też bym chciał, to pewne, ale pewnie bym nie wytrzymał tempa
A marzenia nie związane z tańcem... Zamieszkać w Wawie, mieć fajną dziewczynę, i być szczęśliwym.
_________________ 'Jeśli chcesz być KIMŚ, najpierw musisz być SOBĄ.'
Moim największym jest narazie to, aby osiągnąć cokolwiek na obozie... w takim sensie, że nie wiem jak to będzie i z jakimi efektami będę wszystko podłapywać, mam nadzieję, że nie jest ze mną tak źle i będę mogła kontunuować naukę tańca po wakacjach
_________________ before you lock my love away, please
let me testify.
Hmm... Moim takim może nie największym, ale jednak marzeniem jest udział a mistrzostwach Polski jak już osiągnę swój "wymarzony" poziom taneczny A tak pozatym to chciałabym potrenować sobie z miesiąc z grupą taneczną Top Toys, bo napewno wiele bym zyskała i nauczyła się, a przy okazji poznałabym wspaniałych ludzi z pasją
A ja chcialabym wrócic do dawnej tanecznej formy ...:( ale bylam glupia ze to zaniedbalam ...;/
a co wczesniej tanczylaś?
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Ostatnio bardzo, ale to bardzo (i tylko w niewielkim stopniu dzięki Anecie) spodobał mi się dancehall Chciałabym znaleźć jakąś dobrą szkołę po wakacjach, ale z tego co gdzieś czytałam nie wiadomo czy jest jakaś w okolicach Wroo...
_________________ before you lock my love away, please
let me testify.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum