jakie są wasze marzenia ziązane z tańcem ? jest tancezr/tancerka,z którą byscie chcieli stworzyc duet? co byscie zatanczyli i w jakim miejscu ? tu mozecie sie wygadac do woli
_________________ Talentem do tańca
jest zdolność ciała
do precyzyjnego reagowania
na oryginalne fantazje,
jakie ma każdy tancerz,
pragnący wyrazić coś,
co stanowi jego obsesję.
coz chcialbym kiedys byc rownie dobry jak Gleba a nawet jak Wade Robson. A jesli chodzi o to z kim chcialbym zatanczyc to do glowy przychodzi mi tylk jedna osoba Natali Madejczyk no i moze Ida (jest slodka)
_________________ "Zabawne jest też to, że marzeniom zawdzięcza
umiejętność oddychania powietrzem"
Moim marzenie jest po 1 super szkola (dla poczatkujacych) bo najpierw musze zobaczyc czy mam w ogole talent Gdbym pochlonela juz wiedze poszlabym na casting i gdbym dostala bilet do paryza to jzu dla mnie bylby sukces
A duet moze Roofi ? z nim zatanczyla bym nawet do Piosenki tygodnia w radiu Maryja ;D
ah oczywiscie Agustin A z tym panem moglabym zaganiac szkape xD
Ja marze żeby zapisać sie do szkoły tańca i zatańczyć kiedys z Wade'm Robsonem ...ech to drugie nierealne ale pierwsze sie spelni:) zapisuje sie do szkoly tanca, cala jestem happy ze nareszcie sie to udalo:D
Ja chciałbym uczyć sie tańczyć.. Niestety na dziś jest to niewykonalne, w moim miecie nie ma żadnej szkoły, najbliżej chyba w Katowicach ale dojazdy do szkoły zrzerają mi czas okrutnie.. Więc na razie moge sobie pomarzyć o szkole tańca..
obawialam sie ze nikt sie nie wypowie ;p ja bym chciala wyjechac do super szkoly, chociaz na warsztaty, a zatanczyć z Pirogiem. on taki słodko wygadany jest a nie widzialam jak tańczył to byłby duet. a styl to hm.. hh ;p najszybciej sie w tym odnajduje, a on by sie dopasował
[ Dodano: 2008-01-02, 21:50 ]
Bolek gdzie jedziesz na casting ?
[ Dodano: 2008-01-02, 21:52 ]
dB napisał/a
Ja chciałbym uczyć sie tańczyć.. Niestety na dziś jest to niewykonalne, w moim miecie nie ma żadnej szkoły, najbliżej chyba w Katowicach ale dojazdy do szkoły zrzerają mi czas okrutnie.. Więc na razie moge sobie pomarzyć o szkole tańca..
nie przejmuj sie ;D zacznij sie uczyc sam ! co chcessz tańczyć ? ja jestem samoukiem i to jest fajne :) i startuje w tym programie
jest zdolność ciała
na oryginalne fantazje,
jakie ma każdy tancerz,
pragnący wyrazić coś,
co stanowi jego obsesję.
No właśnie zacząłem już sam sie uczyć.. Znalazłem troche materiałów w sieci i ćwicze. Co prawda mam troszke mało miejsca w pokoju no ale jakoś dam rade myśle. Co bym chciał tańczyć? Hip hop
jest zdolność ciała
na oryginalne fantazje,
jakie ma każdy tancerz,
pragnący wyrazić coś,
co stanowi jego obsesję.
Echh....moje marzenia
Chciałbym uczyć się w jakiejś świetnej szkole ,zdobywać tytuły (jak Kamil K. ) , a potem dostać się do finałowej 16 trzeciej edycji You Can Dance
jA WSUMIE MAM 3 MARZENIA:
2 są nemożliwe Czyli 1.spodkac sie z Saszą i z nią pogadac .
2.Zatańczyc z Saszą do Billy Jean i dirty Diana Michaela Jacksona
I 3 no to moze byc nie dokonca mozliwe czyli umiec chociaz w 5% tanczyc tak jak Sasza ,ale zeby to osiągnąc musze w siebie uwiezyc i duzo trenowac ,a juz trenuje od
wrzesnia
_________________ ....:::TaNIeC To PoWiETrzE ,KtÓrYm Się...
DoTlEnIaM:::...
jA WSUMIE MAM 3 MARZENIA:
2 są nemożliwe Czyli 1.spodkac sie z Saszą i z nią pogadac .
2.Zatańczyc z Saszą do Billy Jean i dirty Diana Michaela Jacksona
I 3 no to moze byc nie dokonca mozliwe czyli umiec chociaz w 5% tanczyc tak jak Sasza ,ale zeby to osiągnąc musze w siebie uwiezyc i duzo trenowac ,a juz trenuje od
wrzesnia
Hehe. Ja bym się chciała z nią spotkać tylko, bo o tancu to nie ma mowy, poniewaz nie umiem nic ;p
A jesli chodzi o Twoje procenty to jak bedziesz cwiczyc, to bedziesz potrafic nawet 100% No, ale kilka lat Ci to zajmie poniewaz ona tanczy juz od urodzenia
_________________ "Muzyka jest niewidzialnym tańcem, a taniec niesłyszalną muzyką."
Jean Paul
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum