Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [8] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
Z kad zamilowanie do tanca?
Autor Wiadomość

Werka119 
Guru

Ostrzeżeń:
 2/5/5

Wysłany: 2007-12-25, 21:13   

U mnie to było tak tańczyłam już w podstawówce, kiedy poszłam do gimnazjum to przerwałam tańce wiecie nowa szkoła i takie tam. I dopiero teraz w 2 klasie na nowo zaczęłam tańczyć ale już zupełnie co innego - funky. Przedtem tańczyłam disco.

Flattery 
Piszę o wszystkim

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2007-12-25, 21:20   

"kocham muze, a taniec to muza dla oczu" Dobrze powiedziane Jusia ;)

Agusia92 
Tubylec

Wysłany: 2007-12-26, 13:50   

U mnie zaczęło się od pewncych warsztatów jazzu, uczylismy sie tam choreografii gotowych. Ale warsztaty sie skonczyly i nic nie bylo. dopiero potem zaczelam chodzic na towarzyskie, zrezygnowalam i chodze na funky.

Flattery 
Piszę o wszystkim

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2007-12-27, 12:04   

I jak ci idzie ??? :D

bLoNdI.15 
Gaduła

Wysłany: 2007-12-27, 12:13   

a ja tańczę odkąd pamiętam ! mam zdjęcia jak byłam malutka i oczywiście tańczyłam, miałam swoją ulubioną piosenkę i gdy tylko usłyszałam to zaczynałam tańczyć , lubiłam zwracać na siebie uwaga (miałam z 4 lata) - stare dobre czasy .... teraz również tańczę ale tak dla siebie na disco w domciu ... potem przez rok chodziłam do jednego zespołu ale tak sie stało że odeszłam potem kilka razy na towarzyski ! a teraz od feriach zapisuje sie do szkoły i będę tańczyć na jazz i hip-hop ;P
taniec it's my life ! wyznaje zasadę że nie ważne jak kto co robi ale to jak bardzo sie w to angażuje , a ja choć nie robie tego dobrze to kocham taniec i to sie liczy ! także moje drogie/drodzy nie załamujcie sie nie Kraków zbudowano :wink:

cała ja jak sie rozpisze to skończyć nie moge ;P ... eh

Agusia92 
Tubylec

Wysłany: 2007-12-27, 19:52   

Flattery napisał/a
I jak ci idzie ??? :D

A wydaje mi sie ze dobrze. JEstem poprostu zachwycona :lol: tymi zajeciami. Szkoda ze tlyko raz w tyg :(

xxxAnka 
Debiutant

Wysłany: 2007-12-29, 20:43   

Ja zaraziłam się od koleżanki i zaczęłam jako 6-latka od baletu dla małych dzieci a potem tak teatralnie. Wieku chyba 13 lat się zbuntowałam i zrobiłam przerwę. Od nowa zaczęłam gdy miałam 15 lat. Wtedy zrozumiałam, że dzięki tańcowi mogę uwolnić się od kłopotów i kłótni, wyrażam siebie, to co czuję.

WHiTE 
Tubylec

Ostrzeżeń:
 3/5/5

Wysłany: 2007-12-30, 11:32   

Mi Mama kazała chodzić do pobliskiego zespołu ludowego.Na poczatku mi sie to nie podobało ale z czasem coraz bardziej zaczołem sie przywiązywać do zespołu :) Na pewnych zajeciach w zespole był hip hop tam się dowiedziałem o electrick boogie , bardzo mi sie spodobał ten taniec i zaczołem go tanczyć.Jakieś poł roku temu electrick boogie zmieniłem na jumpstyle.Jumpstyle jest świetnym tancem, jak jest ciepło to sie spotykamy z kolegami na zlotach zazwyczaj raz w tygodniu pokazujemy siebie nowe triki itp. :D

xxxAnka 
Debiutant

Wysłany: 2007-12-30, 15:36   

Mi electro-boogi i jumpstyle bardzo mi się podoba. Ja sie dowiedziałąm od kolegów i mamy zamiar ćwiczyć go ^^

awiszka 
Niezależna.

Moderator

Koordynator

Redaktor portalu

Ostrzeżeń:
 1/5/5
Wysłany: 2008-03-22, 18:41   

Ja tańczę od zerówki ;) .
Czyli już 8 rok ;].
Klasyka, nowoczesny, disco, hip-hop.
Wszystkiego po trochu ;].

Czemu taniec.?
Bo nim mogę wyrazić co czuję ;) .

Cynka 
Stały Tubylec

Wysłany: 2008-03-22, 19:28   

Zaczęłam tańczyć w wieku 8 lat i szczerze to nie wiem skąd moje zmiłowanie do tańca :D
Zawsze bardzo lubiłam,wręcz uwielbiałam tańczyć,ogólnie nie mogłam usiedzieć w jednym miejscu i poprosiłam rodziców żeby zapisali mnie na zajęcia.Było fajnie,po roku wszystko się rozpadło,później w wieku 11 lat znowu tańczyłam i za 3 lata znowu przestałam,a teraz znowu tańczę :lol: Mam pecha do szkółek tanecznych,ale mam nadzieję,że teraz taniec będzie mi towarzyszył zawsze.

Kasiorda 
Wymiatacz

Ostrzeżeń:
 5/5/5

Wysłany: 2008-03-22, 19:41   

Ja zawsze wyginałam na dyskotekach.Bylam śmiała,nie wstydziłam się.W 2 klasie chodziłan na taniec towarzyski.Teraz uczę się modernu,jazzu hh.Bez tego moje życie jest niczym!!

kedzior141 
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2008-03-22, 20:13   

Tak szczerze mówiąc to od You Can Dance. Wcześniej nie lubiłęm tańca, wogóle mnie to nie interesowało. Teraz czuję muzykę, mam poczucie rytmu;) Tańczę Jumpstyle.
ps: gdybym miał blisko jakąś szkołę wybrał bym Hip-hop(:

peggyy 
Guru

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2008-03-22, 20:17   

Boziu....ja nie pamietam...byly nabory do tancow..to poszlam i pokazalam co umialam..przyjeli mnie i tak sie zaczela"kariera peggyy" ...hmm..jakos taniec daje mi radosc.wiem, ze kazdy tak mowi, ale tak jest !!jak tancze to sie usmiecham..czasem nie tancze na "serio", tylko non stop sie wyglupiam i to daje energii ludziom dookoła..wiem, że taniec jest tajemniczą sztuką, którą trzeba cały czas odkrywać...

Dance Dance!
I'm Marina Gasolina <3

marek.szczepan 
Tubylec

Wysłany: 2008-03-22, 20:45   

hmm zawsze krecila mnie muza strasznie, ale tera jak zobaczylem co oni robia z hh w YCD to mnie tak wzielo :D wszystko przez ten program ;)

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum

Odpowiedz do tematu