ja sma nie pamietam kiedy zaczełam tanczyć..miałam jakieś 7 lat..i rodzice zapisali mnie na taniec towarzyski..chodziłam mniejwiecej 2 lata..i dzieki mojej koleżance zapisałam sie na balet..(tak naprawde to wszystko jej zawdzięczam.) potem zaczoł sie taniec nowoczesny na apelach a potem cheerleading.xDxD w miedzyczasie troche tanca towarzyskiego no i w koncu street dance i te wszytskie inne style <hh, jazz, videoclip, funky, latino i takie tam>..xPP
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Ja oficjalnie przy znajomych nie tańczę ale taniec to coś wspaniałego!
Muszę się przyznać że pasja z tańcem zaczęła się od tańca z gwiazdami. W ciągu 7 edycji tańca z gwiazdami nie opuściłem żadnego odcinka! I chociaż 1 edycja była najgorsza to i tak program ogólnie fajny! A teraz YOU CAN DANCE- coś wspaniałego coś co nie można opisać!!!
W domu ćwiczę troszkę break dnce i hh a ogólnie lubie taniec towarzyski!
Muszę się przełamać i wyjść na głębokie wody i przełamać swoje obawy.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
musisz musisz... bo warto.. taniec to coś wspaniałego...wiec nie myśl tylko działaj... a na jakie zajecia chcesz sie zapisac?
no a ja to uwielbiam tańczyć od urodzenia ale jakos nie bylo okazji tanczyc w jakims zespole nie liczyc w podstawowie a teraz wlasnie mam okazje bo od maja przyjmuja do zespolu tanecznego gdzie chodzi moja kolezanka i sie zastanawiam czy isc ....
A ja na zadne tance nie chodze..ucze sie sama, z netu, od kolegow. Kocham to, po prostu to mi daje sile, jakąś taka wewnętrzna radość, jak się męcze przy tych wszystkich cwiczeniach to taka jestem szczęśliwa . I jeszcze mogę wyrazic siebie, to co czuję przez ruch..ahh, kocham taniec najbardziej na świecie <3
[ Dodano: 2008-04-02, 21:15 ]
Cytat
Ja oficjalnie przy znajomych nie tańczę ale taniec to coś wspaniałego!
ja sie kiedys wstydziłam, bo sie balam że nie umiem, czy tam im się nie spodoba, ale jakis rok temu przełamałam się, im się spodobało jak tancze i teraz to nawet chłopaków ucze wavingu
[ Dodano: 2008-04-02, 21:16 ]
kyle napisał/a
Uczysz chłopaków a sama nauczyłaś się z neta? To nieźle musiałaś czasu na to poświęcić. Podziwiam. A podałabyś kiedyś jakieś stronki?
Ja tańczę ciągle, tylko niestety często zdarzały mi się przerwy.
Pierwszy był taniec nowoczesny-grupa się rozpadła
ludowy-potańczyłam trochę ale nie odpowiadało mi to
nowoczesny-brak czasu
i w końcu teraz moja ukochana grupka z tańcy nowoczesnych. :*
Już jej nie opuszczę aż do śmierci :*
ja tancze od 7 roku zycia.. i bede tanczyć napewno jescze długo, długo..
Uczysz chłopaków a sama nauczyłaś się z neta? To nieźle musiałaś czasu na to poświęcić. Podziwiam. A podałabyś kiedyś jakieś stronki?
a dziękuje, dziekuję
po nocach się uczyłam nieraz, ale zalezało mi no i kocham to:)
ucze sie na pamięć choreografii Justina, Martiego Kudelki i Jacksona. Większośc z youtube, albo wpisuję tam "popping" ; "hip-hop" wybieram jedną fajną choreografie i uczę się, a jak opanuję to następną. Albo tez z netu poszczególnych kroków się uczę
jak podaję linki to jakos nie wchodzi, nie wiem czemu
kasiaaa_r napisał/a
ja tańczę od 9 lat
jak ja bym chciała chodzić na tańce..to by była bajka, ale na tej mojej wsi nie ma zadnej grupy tanecznej i musze uczyć się sama ...
Mnie do tańca jakoś zawsze ciągnęło, ale nie na tyle, żeby zacząć się uczyć. Zaczęłam oglądać YCD no i zaczęłam się uczyć. Tańczę od pół roku i narazie nic poza tańcem się nie liczy.
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum