Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [3] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
Z kad zamilowanie do tanca?
Autor Wiadomość

Teenia 
Przebijam się

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2008-05-18, 11:49   

Hmm ja zaczęłam tańczyć po śmierci ojca ... Moja wychowawczyni w szkole , chciała mnie zając czymś innym po tej sytuacji i zaproponowała zajęcia taneczne które prowadziła jej córka ... Od tamtego czasu (do teraz 5 lat) bez przerwy tańczę i nie wyobrażam sobie przestać . To coś wyjątkowego , żebym miała jak zły humor to taniec mi go poprawi ... Początkowo tańczyłam tańce disco dance przez 2 lata a od 3 lat hh , jazz , popping i uczę się od paru miesięcy locking'u...
POZDRO DLA WSZYSTKICH TAŃCZĄCYCH :)

Megi21 
Kandydat

Wysłany: 2008-05-26, 21:51   

A Ja jak przeciętna nastolatka oglądnełam film "w rytmie hiphopu'' i sie zaczeło ,
ale wydaje mi sie że tak naprawde zaczełam tańczyć poprzez moją osobowość w tańcu wyrażam swój gniew swoją radość . Taniec jest zwierciadłem duszy . J to jest imponujący początek . Nie tańcze zawodowo nie chodze do szkoły tańca i nie poczebuje w tym dopingu . Zamykam sie w pokoju nakładam słuchawki a cała reszta to jak magnez . Muzyka przyciąga taniec , a taniec przyciąga mnie .

Kingusia213 
Kandydat

Wysłany: 2008-06-12, 21:38   

A ja hmmm..... od zawsze tańczyłam i tańczę . Kiedy pojawiły się w telewizji programy taneczne takie jak np.: TzG czy YCD , przyczyniły się do tego że bardziej pokochalam taniec. Pozdrawiam :) :):) :* :Ę

One_of_you 
Debiutant

Wysłany: 2008-07-13, 20:18   

Do jakiegoś czasu myślałam, że taniec to niespełnione marzenie z dzieciństwa. Teraz jednak wiem, że tańczyć zaczęłam z nudów, miałam po prostu za dużo czasu wolnego. I zgadzam się z Megi21: taniec to wyrażenie siebie a ja miałam z tym problemy. Teraz już znalazłam sposób:)

kruszynka
Debiutant

Wysłany: 2008-07-15, 20:45   

ja gdzieś 6 lat temu zaczęłam chodzić na mecze koszykówki.. no i zaczęłam grać w kosza, w najlepszej druzynie we wro.. no.. ( mialam byc gwiazda kosza, phi ; D mowiono ze sie nadaje a teraz zaluje bo bylabym wymiataczem.. ;/), ale ze mialam wredne dziewczyny w druzynie a ja wtedy bylam w 6 klasie to nie chciałam chodzic z takimi dziewczynami na treningi.. ale wlasnie na meczach zawsze uwielbialam jak tancza chiliderki:D kochałam jak robia te szpagaty w powietrzu.. no i zaczęłam zapamietywac kroki.. i sobie tanczylam w domu. Dwa lata potem zapisałam sie na tance.. :-) byla salsa towarzyski, teraz hh ( tak powaznie):D, ale i tak marzę o breaku : - ) a zaczęłam tańczyc bo chciałam pokazac ze jestem kims... Moze przez to ze przez cale dziecinstwo bylam zawsze odrzucana przez rowiesników.

Zwyciężają Ci którzy wierzą, że mogą zwyciężyć.

Shilon18 
Przebijam się

Wysłany: 2008-09-13, 11:49   

Ja tancze od pierwszej klasy kiedy to na drzwiach szkoly napisali ze jest nabor do zespolow tanecznych...a w czwartej klasie przeniesli mnie do starszej grupy...no i tak sie zaczelo :mrgreen:

awiszka 
Niezależna.

Moderator

Koordynator

Redaktor portalu

Ostrzeżeń:
 1/5/5
Wysłany: 2008-09-14, 15:58   

Ja tańczę od 8 lat, teraz będzie leciał 9 :) . Uwielbiam to robić, mogę w ten sposób wyrazić każde uczucie, które we mnie w danym czasie drzemie. Tańczę głównie jazz, disco z elementami klasyki i standardu. W tym roku wybrałam się na obóz taneczny- hh, locking, dancehall, house. Owe dziedziny tańca również przypadły mi do gustu, ale w moim mieście nie ma możliwości by się tego uczyć, więc uczę się sama ;) .

Duska15 
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2008-10-28, 07:09   

Ja miłuję się tańcem od pierwszych chwil życia hihi.;-*
A tak na serio, to polubiłam taniec, gdy w telewizji ruszyła pierwsza edycja YCD.:):) po prostu to była bomba!. która wybuchneła! ;-)
Teraz nie mogę żyć bez tańca, codziennie muszę obejrzeć jakiś filmik związany właśnie z nim. :D :D
Nawet przez to chodzę do szkoły tanecznej, która jest w pobliżu mojego zamieszkania i nie żałuje, bo naprawde wiele się nauczyłam i myślę, że dalej będę rozwijała swoje umiejętności.:) Zobaczycie będę startować w którejś tam edycji YCD :P :P:P
Pozdrawiam. ;-*

Green1992
Świeżynka

Wysłany: 2008-11-01, 14:36   

A ja tańczę od 4 lat, od kiedy jestem na rytmice w mojej szkole.
wtedy pierwszy raz poszłam na kurs salsy.
i od tamtej pory się wszystko zaczęło...
nie będę pisać,że nie mogę żyć bez tańca, bo tak nie jest, ale na pewno jest czymś bardzo ważnym dla mnie :) teraz, gdy tańczę w formacji salsowej to stało się jeszcze ważniejsze.
a za parę lat pójdę na studia rytmiki (bardzo bym chciała) i będę tańczyć już zawsze :)

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum

Odpowiedz do tematu