ja zaczelam wczesnie.mialam 7 lat..poprostu jak uslyszalam piosenke, to zaczelam tanczyc i mnie pani zaprosila..tanczylam 6 lat i przerwalam..a teraz znow tancze ..
tanczylam towarzyskie i nowoczesne..dzis house, hh i jazz
a ja chyba na jakis "dyskotekach" w przedszkolu sie wyginalam,a moja mama uznala ze umiem tanczyc i mnie zapisala na jakies tance...pozniej mialam dluzsza przerwe. teraz bez przerwy od poltora roku tancze:)
bo miom zdaniem "to jest fajne" tak myslalam 5 lat temu... a teraz mysle, ze bez tanca moje zycie to... nic bralam przyklad z qmpli, ogladalam filmiki z wystepami itede...
_________________ ♫ If my breaker can't beat you,
my boogie can... ♫
ja nie wiem skad u mnie zamiłowanie ... [ moze to rodzinne ? moja dalsza kuzynka tanczy ] ale ja 1 raz poszłam do szkoły tanca jak miałam 12 lat. to był taniec towarzyski. na poczatku mi sie podobało ale potem stało sie to jakies nie ciekawe... nie wiem czemu... i po pół roku doszlo do mnie że taniec towarzyski to nie 'TO' potem szukałam jakiejs szkoły tanca nowoczesnego [hip hop, funky] ale w mojej miescinie nic nie znalazłam i zaczełam uczyc sie sama... i tak zostało do dzis
_________________ Take me into your DANCE world...
Jak jeszcze byłam mała to miałam bombowe radio z super muzyczka hehehe i zawsze gdy ktos je puszczal zaczynalam tanczyc:) nawet przy obcych.... albo jak leciala jakas piosenka w tv nie pozwalalam nikomu przelaczyc Juz od dziecka kochalam tanczyc Wiedzialam co dobre
_________________ "Pnij się wysoko... Twoją metą NIEBO, Twoim celem GWIAZDA."
Flattery, ja tez! no, ale mialam pomysl, zeby tanczyc, rok temu w listopadzie, jak mnie kumpela oswiecila, ze szuka szkolki tanca... i potem, rowny rok pozniej, wreszcie sie zapisalam. ja po prostustrasznie kocham muze, a taniec to muza dla oczu
_________________ So baby i will wait for you... ;**
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum